вторник, 21 юни 2011 г.

Мисли


Преди малко прочетох това : “Перничани - читатели на zaPernik.com биха гласували за партия, подкрепена от Федята, показва седмичната анкета на сайта.
Най - актуалната бизнес фигура в града ни е събрала вот от 43%, сочи анкетата. След него се нарежда отговора "партия, ползваща само държавната субсидия и дарения от членове" с 23%, Георги Милев с 13%, Люси Стойков с 11%, Пешо Железаро със 7%, Христо Ковачки с 3% и накрая е Перо с 1%.
Това също: „Вчерашното заседание странно наподобяваше това през май, когато отново свидетели масово се отказваха от дадените в хода на разследването показания и обясняваха отказа си с упражнено върху тях полицейско насилие."- да , бе ние вярваме ,че всички свидетели се отричат от показанията си срещу наркодилъри и лихвари поради полицейско насилие.

"Още по- странно беше, че в залата мънкаха и разпитваните ченгета” –двете са извадка от
сайта zaPernik.com ..
Всичко това говори много и честно удари ме като с мокър парцал защото разбрах, че до някъде живея в измислен свят, гледам си в моята посока, но не виждам реалната картина. Oбременените хора които биха гласували за Федята или Пешо Железаро, уплашените хора които ще променят свидетелските си показания които са дали от страх, реален страх защото в този малък град няма къде да се скриеш от сбърканите лумпени. Те „големите” все още са постоянно в устите на хората и поради малоценността говорят за тях с някаква доза възхищение.
Тъжно ! Доста депресиращо!
Има и нормални и добри хора, но те си гледат своя малък живот и просто спят в този град.